ASTON MARTIN: Pogledajte nove fotografije najbržeg automobila (FOTO)

Home

ASTON MARTIN: Pogledajte nove fotografije najbržeg automobila (FOTO)

ZA RAZLIKU od mnogobrojnih futurističkih koncepta koji nikada ne dožive proizvodnu izvedbu, ovaj bolid ćemo na cesti vidjeti za nešto više od godinu dana.

Iako je prošlo podosta vremena otkako je Aston Martin razotkrio projekt Valkyre, interes za njega ne jenjava. Štoviše, obožavatelji, ali i konkurencija seciraju svaku dostupnu informaciju, a sada smo obasuti novim fotografijama skoro gotovog automobila. 

aston martin

Miles Nurnberger, šef vanjskog dizajna, potvrdio je kako je eksterijer 95% gotov, što u prijevodu znači da sada možemo vidjeti što točno iščekuje 150 budućih vlasnika. Uz fotografije stižu i neke osnovne informacije o zajedničkom projektu Aston Martina i Red Bull Racinga. Tako nova svjetla daju i do 40% više svjetla od bilo kojih serijskih u gami Aston Martina, dok je značka modela debljinom od 70 mikrona 30% tanja od vlasi kose. Posebna pozornost je posvećena masi, a ova je značka 99,4% lakša od standardne. Tek da se zna.

Konačno imamo i priliku vidjeti interijer jednog od najskupljih, ali i najbržih bolida koje je cesta ikada vidjela. U centru pažnje su ergonomija, ali i minimalizam pa ukupna masa iznosi svega 1.030 kilograma. Ako ste zaboravili, radi se o automobilu čiji će pogon ispaljivati više od 1.100 KS. 

astonmartin

astonmartin

astonmartin

Topic
Objavito: Čet, 07/13/2017 - 09:22

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top